سی ام سی چیست ؟

نام دیگر سی ام سی ((کربوکسی متیل سلولز)) نام دارد ،که در آب حل اما در حلال های  آلی حل میشود .ولی در حلال های غیر آلی حل نمیشود.

از خواص سی ام سی میتوان ( نگهدارنده آب ، بهبود دهنده حس دهانی ، استابیلایزر ، قوام دهنده ، جایگزین چربی و بهبود دهنده بافت ) را نام برد .
موارد استفاده از سی ام سی  چیست ؟
سی ام سی در خوراکی یا ثعلب خوراکی ، دارویی و آرایشی ،رنگ و رزین ،شوینده و صابون ،کاغذ سازی و مقوا، کاشی و سرامیک ،حفاری و چاه نفت ،صنایع چرم ،فرش و موکت و چسب ،سموم و آفت کش ها

درا این قسمت در مورد پر کاربردترین محصولاتی که از سی ام سی استفاده میشود صحبت میکنیم .
۱- خوراکی یا ثعلب خوراکی :
در این مورد استفاده از سی ام سی جهت غلظت و نگهدارنده و جذب آب و تثبیت کننده جهت حفظ و شکل ظاهری می باشد
که با ووجود این مزیت ها میتوانیم از این محصول بجای ژلاتین استفاده کنیم که هم از لحاظ اقتصادی مرقوم به صرفه است و همچنین باعث حفظ و طعم و تازگی و مدت زمان نگه داشتن مواد غذایی می شود .
این ماده  شیمیایی در بستنی جهت جلوگیری از آب شدن و در کیک ، شکلات ، آب نبات ،بیسکوئیت ، انواع نوشیدنی و آبمیوه ها ماکارانی های شکلی ، لبنیات و گوشتی ها استفاده می شود
۲- دارویی و آرایشی :
در موارد آرایشی جهت روان کننده های  در زمینه بهداشتی جهت طعم و براق کننده ها و خمیر های ریش تراشی ، کرم های مرطوب کننده دست و صورت و به دلیل آب فراوانی که به خود جذب میکند کاربرد وسیعی در قرص های دارویی دارد .
۳- رنگ و رزین:
سی ام سی در زمینه رنگ باعث غلظت ، ثبت و یکدست کننده بکار میرود .
۴- شوینده و صابون :
با اضافه کردم میزان مختصری از این محلول شیمیایی در بحث صابون و شوینده باعث جدا کردن چرک و باعث بالا بردن چرک و چربی مشود و فاصله های تارو پودی پارچه را پر میکند و اجازه نمیدهد به اصطلاح باعث چرک مردگی شود و از نکته مهم اینجاست که امولسیون صابون را غلظت میدهد و ساختار آن را تثبیت میکند .
۵- کاغذ سازی و مقوا :
جهت مقاومت در برابر سائیدگی و یکنواختی و بالا بردن قدرت کشش به کار می رود .

جهت خرید سی ام سی با ما تماس بگیرید :

۰۲۱۸۸۹۸۳۷۳۷

برای اطلاعات بیشتر به متن زیر مراجعه بفرمائید: