Project Description

سدیم لاکتات با فرمول شیمیایی  C3H5NaO3 با جرم مولکولی ۱۱۲/۰۶ گرم بر مول یک مایع بی رنگ می باشد .

سدیم لاکتات به صورت پودر هم وجود دارد.

از دیگر نام های سدیم لاکتات می توان به مونوسدیم لاکتات و لاکولین اشاره کرد.

این ترکیب به صورت طبیعی از تخمیر شکر موجود  در ذرت و چغندر حاصل می گردد.

این ترکیب از سنتز و واکنش بین اسید لاکتیک و سدیم هیدروکسید حاصل می شود.

این ماده اولیه  ترکیبی محلول در آب است.

کاربردها

این ترکیب به عنوان نرم کننده ،مرطوب کننده،عامل بافری ،آنتی اکسیدان ،امولسیفایر،تنظیم کننده اسیدیته ،طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت

روغنی امولسیون ها به کار می رود .

این ترکیب در محصولات آرایشی و بهداشتی ،صنایع غذایی و نوشیدنی ها کاربرد دارد.

در صنایع غذایی از سدیم لاکتات به عنوان عامل نگهدارنده کاربرد دارد.

این ترکیب یک نرم کننده ،آنتی اکسیدان، طعم دهنده ،تنظیم کننده pHو عامل فشرده سازی در محصولات گوشتی و غلات استفاده می شود.

ترکیب مورد نظر به عنوان تنظیم کننده pH  در تهیه بسیاری از نوشیدنی ها ،موا غذایی ،مواد دارویی ،موا آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

از آنجا که ترکیب سدیم لاکتات مشابه خون انسان است در بیمارانی که با کمبود آب و نمک مشابه هستند  یا  اینکه خون زیادیاز دست داده باشد.

همین طور داروهایی که فرد باید به صورت رقیق شده دریافت کند استفاده می گردد.

این ترکیب با افزایش میزان کلسیم و متعادل کردن ولتاژ سلول ها و همین طور بالابردن میزان آب در پوست بر روی سیستم عصبی ،ماهیچه ها ،فعالیت کلیه و ضربان قلب اثر می گذارد .

همین طور باعث کاهش ترشح اسید معده می شود .

این ماده  به عنوان نرم کننده پوست بسیار موثر و به از بین بردن سلولهای مرده کمک می کند .

در تولید صابون از ترکیب آب سرد با سدیم لاکتات استفاده می شود.

این کار  باعث کاهش زمان انتظار برای قالب گیری صابون و دوام بیشتر آنها می شود.

جهت سفارش ،خرید،فروش و دریافت اطلاعات درباره سدیم لاکتات با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۸۸۹۸۳۷۳۷

شماره تماس مستقیم فروش:

۰۹۳۳۱۱۶۰۹۹۶

جهت مطالعه بیشتر به مطالب زیر توجه فرمایید: